Kwaliteitsmanagement

WFC- Food Safety kan u ondersteunen bij de opzet en implementatie van diverse kwaliteitssystemen (zie hieronder) op het door u gewenste niveau.
Daarnaast kunt u ons een vooraudit laten uitvoeren om te kijken hoe ver u in uw bedrijf bent gevorderd met de opzet en implementatie van het systeem. Na de check krijg u verbeterpunten aangereikt waarmee binnen een vastgestelde termijn het certificaat behaald kan worden.
Certificering vindt plaats door erkende certificerende instellingen. Contole frequenties van certificerende instellingen zijn afhankelijk van de norm en de risicocategorie waarin uw bedrijf valt.
Na de certificatie moet uw bedrijf laten zien dat men daadwerkelijk het certificaat waard is en kan behouden. Veel van de taken die op u afkomen om een certificaat "in de lucht" te houden zijn veel en specialistisch werk. Om het behoud van het certificaat veilig te stellen kunnen onze medewerkers op regelmatige basis lang komen om bijvoorbeeld de volgende taken uit te voeren
- Het uitvoeren van interne audits
- Verificatie
- Validatie
- Kwaliteitsvergaderingen
- Training van personeel
- Directiebeoordeling
- Bijhouden van het handboek